AniBabki Opinie

Opinie

    positive review  Najpyszniejsze ciasta robione z wielka pasja!

    Ela Matyjaszczuk Avatar Ela Matyjaszczuk
    October 15, 2014

    positive review  Genialne ciasta! Malinowa chmurka, tiramisu, ciasto bezowe - mistrzostwo świata!

    Magdalena Astrit Kuriata Avatar Magdalena Astrit Kuriata
    March 24, 2020

    positive review  przepyszne wyroby! kupuję w Astrze 🙂

    Małgorzata Zasadzińska Avatar Małgorzata Zasadzińska
    May 1, 2020

    positive review  Już dawno nie spotkałam tak wielu znakomitych wypieków w jednym miejscu, gorąco polecam!

    Katarzyna Wawrzyniak Avatar Katarzyna Wawrzyniak
    March 4, 2016

    5 star review  Wszystko co robione jest z sercem jest najlepsze i Ani ciasta są 😀

    Sylwia Piech Avatar Sylwia Piech
    October 15, 2014

    5 star review  Z okazji Dnia Sernika miałam okazję spróbować kilku różnych propozycji- niestety nie mogę wybrać jednego najlepszego- wszystkie były naturalnie pyszne <3 Wypieki na najwyższym poziomie smakowym, więc na pewno nie była to moja ostatnia wizyta w tej cukierni 🙂 Polecam wszystkim łasuchom i nie tylko 😋

    Ania Sobczak Avatar Ania Sobczak
    August 5, 2018

    positive review  Zjadłem sernik na zimno lemon curd - orzeźwiajacy, zdecydowanie polecam na ciepłe dni. Kawa mocna i czarna - idealna. Właścicielka miła i uprzejma 😁

    Krystian Bal Avatar Krystian Bal
    August 3, 2019

    positive review  wszystko ! doborowa obsługa ! miła atmosfera !!! a o wypiekach to już nie wspomnę !!! 🥰🥰🥰
    Poprostu ...to trzeba samemu sprawdzić !!! 🥰😉

    Łukasz Śmietana Avatar Łukasz Śmietana
    April 7, 2020

    positive review  przepyszne ciasta, za każdym razem próbuję czegoś nowego i nigdy się nie zawiodłam. Czuć, że pieczone ze składników najlepszej jakości i z dużą ilością serca. Moi faworyci to serniko-brownie i cynamonki 😀

    Zuzanna Nadolska Avatar Zuzanna Nadolska
    May 7, 2019

    positive review  Super ciasta.A torty są przeurocze i pyyyyszne. Polecam gorąco 🙂

    Betina Betina Avatar Betina Betina
    October 16, 2014

    positive review  Kubki smakowe przy tortach AniBabki szaleją.

    Joanna Janiczek Avatar Joanna Janiczek
    July 28, 2020

    5 star review  Rewelacja! Klientem jestem dopiero od dwóch dni, ale z całą pewnością już stałym 🙂

    Jacek Krzypkowski Avatar Jacek Krzypkowski
    September 24, 2015

    positive review  Pyszności! Sernik kokosowy wspaniały 😀

    Natalia Skorupa Avatar Natalia Skorupa
    February 15, 2018

    positive review  pyszne ciasta świąteczne ☺ szczególnie sernik cytrynowy 😍

    Katarzyna Barbara Anna G-k Avatar Katarzyna Barbara Anna G-k
    April 12, 2020

    positive review  Wyglądają świetnie, a smakują jeszcze lepiej! 😉

    Konrad Zyga Avatar Konrad Zyga
    October 23, 2014

    5 star review  Co tu dużo pisać jestem pod wrażeniem ponieważ byłem już wszędzie i to właśnie u AniBabki okazało się że to jest moja cukiernia mega smak a przede wszystkim zdrowiej, wyroby nie są oszukane i oto tu chodzi można zjeść słodko i do tego zdrowiej.Polecam.

    Robert Marzec Avatar Robert Marzec
    February 18, 2016

    5 star review  Polecam wszystkie wypieki, a w szczególności tort rafaello. Był przepyszny ; )

    Łukasz Wojciechowski Avatar Łukasz Wojciechowski
    December 1, 2014

    positive review  Od czasu do czasu chyba każdy ma ochotę na słodkie przyjemności. Te od Aniababki nie dają o sobie zapomnieć. Te wypieki wyróżniają składniki o dobrej jakości, świetne receptury i niepowtarzalny smak. Serio, można brać ciacha w ciemno bo i tak wszystkie są przepyszne! Moimi faworytami zawsze jednak będą zdrowisie, nigdy mi się nie udało upiec choć w połowie tak dobrych ciastek. Z całego serca polecam!

    Magdalena Leszkiewicz Avatar Magdalena Leszkiewicz
    April 18, 2020