AniBabki Opinie

Opinie

    positive review  Serdecznie polecam wszystkim Ani Babki! Pełen profesjonalizm, miły kontakt z Panią Ania ale przede wszystkim najlepsze placki! Na weselu wszyscy upominali się o ciasto �Było pysznie! Dziękujemy

    Ania Styk Avatar Ania Styk
    10 lipca, 2017

    positive review  Najpyszniejsze ciasta robione z wielka pasja!

    Ela Matyjaszczuk Avatar Ela Matyjaszczuk
    15 października, 2014

    positive review  Polecam serdeczne przepyszne wypieki ! Najlepsze we Wrocławiu 😍♥️

    Paula Skrzyp Avatar Paula Skrzyp
    15 września, 2018

    positive review  Ciasto oreo... nadal rozpływam się nad tym smakiem �

    Alicja Mękarska Avatar Alicja Mękarska
    11 maja, 2018

    positive review  Wypas totalny leszczyna rules

    Aleksandra Orzechowska Avatar Aleksandra Orzechowska
    19 kwietnia, 2016

    positive review  Dziewczyny przygotowały wspaniały tort na wieczór kawalerski. Nie dość, że piękny to jeszcze pyszny. W pełni rekomenduję tę cukiernię, obok ich ciast nie da się przejść obojętnie. 🙂 dziękuję!

    Lucyna Werecka Avatar Lucyna Werecka
    23 kwietnia, 2017

    positive review  Przepyszne ciasta !!!

    Michał Jagodziński Avatar Michał Jagodziński
    9 września, 2016

    positive review  Bardzo smaczne ciasta , polecam 🥞😁

    Arkadiusz Brandebura Avatar Arkadiusz Brandebura
    31 sierpnia, 2019

    positive review  Gorąco polecam🙂przepyszne, domowe ciasta, zero chemii, pyszny smak oraz bardzo miła obsługa🙂na okazje i bez okazji ciasta kupuję tylko u AniBabki😀💖

    Marta Te Avatar Marta Te
    12 września, 2020

    positive review  Rewelacyjne są Tu nie tylko ciasta ale także, co wg mnie jest równie ważne, Ludzie prowadzący ten biznes. U mnie 5+.

    Rafał Wawrzynowicz Avatar Rafał Wawrzynowicz
    30 stycznia, 2016

    5 star review  Co tu dużo pisać jestem pod wrażeniem ponieważ byłem już wszędzie i to właśnie u AniBabki okazało się że to jest moja cukiernia mega smak a przede wszystkim zdrowiej, wyroby nie są oszukane i oto tu chodzi można zjeść słodko i do tego zdrowiej.Polecam.

    Robert Marzec Avatar Robert Marzec
    18 lutego, 2016

    positive review  wszystko ! doborowa obsługa ! miła atmosfera !!! a o wypiekach to już nie wspomnę !!! 🥰🥰🥰
    Poprostu ...to trzeba samemu sprawdzić !!! 🥰😉

    Łukasz Śmietana Avatar Łukasz Śmietana
    7 kwietnia, 2020

    5 star review  Polecam wszystkie wypieki, a w szczególności tort rafaello. Był przepyszny ; )

    Łukasz Wojciechowski Avatar Łukasz Wojciechowski
    1 grudnia, 2014

    positive review  Kubki smakowe przy tortach AniBabki szaleją.

    Joanna Janiczek Avatar Joanna Janiczek
    28 lipca, 2020

    5 star review  Z czystym sumieniem polecam wszystkim łakomczuchom. Ciężko dzisiaj o tak dobre, domowe ciasta!

    Karolina Przybyłka Avatar Karolina Przybyłka
    4 marca, 2016

    positive review  Ciasta są bardzo pyszne!
    Gorąco polecam!
    o wiele lepsze niż w sieciowkach!
    Rewelacyjna cena
    Na pewno jeszcze tam zawitam

    Krzysiek Lipczak Avatar Krzysiek Lipczak
    13 października, 2018

    positive review  Super dobre ciasto. Daje 10 na 5 gwiazdek ���

    Tomuś Chojnacki Avatar Tomuś Chojnacki
    9 marca, 2018

    positive review  Michałowe - po prostu bajka!

    Dariusz Wielki Avatar Dariusz Wielki
    13 stycznia, 2016