AniBabki Opinie

Opinie

    positive review  Królestwo sernika i najmniejsza cukiernia we WRO ! Jest pysznie ! 💫❤️🧁

    Joanna Aniszczyk Avatar Joanna Aniszczyk
    April 21, 2019

    positive review  Prawdziwy raj dla podniebienia! ciasta rozpływają się w ustach! ❤

    Adriana Gawinowska Avatar Adriana Gawinowska
    August 3, 2019

    positive review  Super dobre ciasto. Daje 10 na 5 gwiazdek ���

    Tomuś Chojnacki Avatar Tomuś Chojnacki
    March 9, 2018

    positive review  Tego się nie da opisać, to trzeba spróbować, gorąco polecam 😊😊😊😊

    Magdalena Mazurowska Avatar Magdalena Mazurowska
    September 15, 2018

    positive review  Pyszny tort, nie słodki tak jak lubię, nie mam zdjęcia bo tak szybko zjedzony, dziękuje AniBabkom 🙂 przesyłam pozdrowienia 🙂 POLECAM POLECAM POLECAM!!!

    Qba Kłęcix Avatar Qba Kłęcix
    November 3, 2015

    positive review  Od czasu do czasu chyba każdy ma ochotę na słodkie przyjemności. Te od Aniababki nie dają o sobie zapomnieć. Te wypieki wyróżniają składniki o dobrej jakości, świetne receptury i niepowtarzalny smak. Serio, można brać ciacha w ciemno bo i tak wszystkie są przepyszne! Moimi faworytami zawsze jednak będą zdrowisie, nigdy mi się nie udało upiec choć w połowie tak dobrych ciastek. Z całego serca polecam!

    Magdalena Leszkiewicz Avatar Magdalena Leszkiewicz
    April 18, 2020

    positive review  Kubki smakowe przy tortach AniBabki szaleją.

    Joanna Janiczek Avatar Joanna Janiczek
    July 28, 2020

    positive review  Rewelacyjne są Tu nie tylko ciasta ale także, co wg mnie jest równie ważne, Ludzie prowadzący ten biznes. U mnie 5+.

    Rafał Wawrzynowicz Avatar Rafał Wawrzynowicz
    January 30, 2016

    positive review  Ciasta na święta pycha.Wszyscy mocno nagrzeszyli.ale były grzechu warte.Z serca polecam.Pieczone na prawdziwym maśle.Każdy znajdzie coś dla siebie.Nawet weganie.A dla oszukania wagi zdrowe ciastka z ziarnami i żórawiną.

    Ewa Sternal Avatar Ewa Sternal
    January 11, 2019

    positive review  Zdecydowanie najpyszniejsze ciasta w mieście ! 🙂

    Asia Bury Avatar Asia Bury
    September 12, 2015

    positive review  Pyszne ciasta i obsługa rewelacyjna! Polecam każdemu ❤️

    Aleksandra Kruszka Avatar Aleksandra Kruszka
    April 30, 2020

    positive review  Najlepsze browni jakie w życiu jadłam, przepyszne lody!
    Miałam okazję poznać właścicieli, ich pasja do wypieków zdecydowanie przekłada się na smak i atmosferę! Zdecydowanie polecam - 10/10 ‼️👌

    Paulina Sadowska Avatar Paulina Sadowska
    July 29, 2019

    5 star review  Z okazji Dnia Sernika miałam okazję spróbować kilku różnych propozycji- niestety nie mogę wybrać jednego najlepszego- wszystkie były naturalnie pyszne <3 Wypieki na najwyższym poziomie smakowym, więc na pewno nie była to moja ostatnia wizyta w tej cukierni 🙂 Polecam wszystkim łasuchom i nie tylko 😋

    Ania Sobczak Avatar Ania Sobczak
    August 5, 2018

    positive review  Wyglądają świetnie, a smakują jeszcze lepiej! 😉

    Konrad Zyga Avatar Konrad Zyga
    October 23, 2014

    positive review  Przepyszne domowe ciasta, polecam wszystkim 🙂

    Angelika Włodarczyk Avatar Angelika Włodarczyk
    July 10, 2019

    5 star review  Co tu dużo pisać jestem pod wrażeniem ponieważ byłem już wszędzie i to właśnie u AniBabki okazało się że to jest moja cukiernia mega smak a przede wszystkim zdrowiej, wyroby nie są oszukane i oto tu chodzi można zjeść słodko i do tego zdrowiej.Polecam.

    Robert Marzec Avatar Robert Marzec
    February 18, 2016

    positive review  Najlepsze serniki jakie jadłem ...Godne polecenia!!

    Dariusz Sztylka Avatar Dariusz Sztylka
    November 18, 2016

    positive review  Rewelacja orzechowiec najlepszy 🙂 i sernik taki delikatny i puszysty Polecam

    Andzia Pawlik Avatar Andzia Pawlik
    March 15, 2017