AniBabki Opinie

Opinie

    positive review  Rewelacyjne są Tu nie tylko ciasta ale także, co wg mnie jest równie ważne, Ludzie prowadzący ten biznes. U mnie 5+.

    Rafał Wawrzynowicz Avatar Rafał Wawrzynowicz
    January 30, 2016

    positive review  Ania NAJLEPSZA tortowo , ciastowa artystka smakowa 😊🌸💝🎂🍬🍭🍰🧁🥧🍩🍪

    Aga Fennig Avatar Aga Fennig
    March 14, 2019

    positive review  Najpyszniejsze ciasta robione z wielka pasja!

    Ela Matyjaszczuk Avatar Ela Matyjaszczuk
    October 15, 2014

    positive review  Dziewczyny przygotowały wspaniały tort na wieczór kawalerski. Nie dość, że piękny to jeszcze pyszny. W pełni rekomenduję tę cukiernię, obok ich ciast nie da się przejść obojętnie. 🙂 dziękuję!

    Lucyna Werecka Avatar Lucyna Werecka
    April 23, 2017

    positive review  Bardzo smaczne ciasta , polecam 🥞😁

    Arkadiusz Brandebura Avatar Arkadiusz Brandebura
    August 31, 2019

    positive review  Szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa i wyśmienite ciasta. Klient czuje się dopieszczony pod każdym względem. Gorąco polecam świeże, pyszne ciasta z prawdziwych składników a nie proszku.

    Joanna Szopa Avatar Joanna Szopa
    May 15, 2018

    positive review  Przepyszne i piękne wypieki, serdecznie polecam wszystkim łasuchom!! 🙂

    Andrzej Graul Avatar Andrzej Graul
    May 11, 2018

    positive review  Pijamy miś jest przepyszny polecam.

    Anja Dudek Avatar Anja Dudek
    May 4, 2015

    positive review  Z całego serca polecam torty AniBabki. Pierwszy raz zamówiliśmy torta dla córeczki, drugi raz dla synka i za każdym razem byliśmy zadowoleni. Torty pięknie się prezentowały i były bardzo smaczne. Dzieci z chęcią prosiły o drugi kawałek, co nie zawsze się zdarza. Dziękujemy AniBabki❤️🙂.

    Iza Bielska Avatar Iza Bielska
    October 26, 2019

    positive review  Pyszności! Sernik kokosowy wspaniały 😀

    Natalia Skorupa Avatar Natalia Skorupa
    February 15, 2018

    positive review  Oficjalnie zostaje stałą klientką 🙂 pyszny tort, bez zbędnych dodatków i ulepszaczy. Mega plus za piękną dekoracje 🎂

    Eva Nieckarz Avatar Eva Nieckarz
    April 15, 2019

    5 star review  Wszystko co robione jest z sercem jest najlepsze i Ani ciasta są 😀

    Sylwia Piech Avatar Sylwia Piech
    October 15, 2014

    positive review  Przepyszne ciasta !!!

    Michał Jagodziński Avatar Michał Jagodziński
    September 9, 2016

    positive review  W AniBabkach zamówiłam tort na 85 urodziny mojej babci. Tort wyglądał przepięknie i jeszcze lepiej smakował! Bardzo dziękuję za pomoc w wborze smaku. My zdecydowaliśmy sie na cappucino i eleganckie zdobienia w kwiaty. Babcia aż oniemiała! Szczerze polecam!

    Joanna Marianna Avatar Joanna Marianna
    March 28, 2017

    positive review  przepyszne ciasta, za każdym razem próbuję czegoś nowego i nigdy się nie zawiodłam. Czuć, że pieczone ze składników najlepszej jakości i z dużą ilością serca. Moi faworyci to serniko-brownie i cynamonki 😀

    Zuzanna Nadolska Avatar Zuzanna Nadolska
    May 7, 2019

    positive review  Nad wyborem cukierni na nasze wesele długo się nie zastanawialiśmy. Gdy tylko spróbowaliśmy ciast z cukierni AniBabki od razu wiedzieliśmy, że to właśnie im chcemy powierzyć przygotowanie słodkości na nasze przyjęcie. Przepyszny, naturalny smak wypieków zachwyca już od pierwszego kęsa. Bogata oferta ciast, tortów oraz pomoc w doborze odpowiedniego ich rodzaju sprawiły, że goście do tej pory wspominają wspaniały smak oraz niezwykłą jakość wypieków! Wszystko było świeże oraz, co najważniejsze, na naturalnych składnikach. Dodam, że po naszym weselu nie ostał się ani jeden kawałek. Uprzejma obsługa i wspaniały kontakt to dodatkowe atuty tej cukierni🏅Z całego serca polecamy wszystkim ❤ My na pewno jeszcze nie raz zasmakujemy tych wspaniałych słodkości od AniBabek! 🍰🍰🍰

    Anitka Bartoszek Avatar Anitka Bartoszek
    October 2, 2020

    positive review  wszystko ! doborowa obsługa ! miła atmosfera !!! a o wypiekach to już nie wspomnę !!! 🥰🥰🥰
    Poprostu ...to trzeba samemu sprawdzić !!! 🥰😉

    Łukasz Śmietana Avatar Łukasz Śmietana
    April 7, 2020

    positive review  Torcik urodzinowy na urodziny córki byl przepyszny, goście byli zachwyceni smakiem, szczerze polecam

    Anna Osińska Avatar Anna Osińska
    May 23, 2018